advertorial,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Hair Conditioner dari REJUVENATING 30-DAY TRAVEL ESSENTIALS ORGANIC BATH AND BODY CARE SERIES

Assalamualaikum
Tak habis lagi ni nak cerita pasal produk dari Ecowell yang awesome ni.Yelah dalam satu kit ni mengandungi 5 benda yang sangat mudah korang bawa apabila korang pergi bercuti
 Antaranya :
  • Body lotion
  • Shower Gel
  • Hair Conditioner
  • Shampoo
Di entry yang lepas aku ada ceritakan dua darinya iaitu Shower Gel dan juga Body Shampoo.

Kali ni pulak aku nak memperkenalkan korang satu produk yang ada di dalam Essential Kit ni iaitu HAIR CONDITIONER

Hair Conditioner ni pack dia sama je macam yang lain-lain.Diperbuat daripada Organic Shea Butter.
Ianya mampu Melembutkan, menyuburkan, melindungi dan membaiki rambut kering dan rosak. rambut ringan lagi intensif dan kulit kepala khasiat. Menghalang rambut ikal dan menyimpan rambut yang sihat dan terkawal.

Jadi korang tak usah risau atas penggunaan produk ini.Hah..seperti biasa,di mana nak mendapatkannya..Korang boleh lihat link kat bawah ni ye.

Shopee
https://shopee.com.my/product/7728479/43435084/

SiteGiant
http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series

Facebook
https://www.facebook.com/ecowellorganics/

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *