advertorial,  review product

Rejuvenating 30 day Travel Essential Organic Bath Care Series

Assalamualaikum
Pernah tak korang ada masalah untuk membawa set mandian korang bila korang nak pergi melancong?Nak bawak semua sekali ,nak masukkan dalam satu beg,iskk…memang payah kan..Mau taknya kalau set mandian korang tu sebesar gedabak.manalah nak muatkan dalam satu beg yang super comel tu.
Tapi dengan adanya Ecowell ‘s Bath Series travel set ni,sangat-sangatlah memudahkan korang kerana ianya cukup complete shampoo,Hair Conditioner,Shower Gel dan juga Lotion badan.Hah..Semua didatangkan dengan pek yang cukup comel.Sekarang korang boleh pergi ke mana sahaja tanpa meninggalkan organic Essential korang tu.
ecowell
Mencari Rahsia berseri sepanjang hari,Rambut yang segar dan kulit yang cantik dengan 4 mandian Organik ada tersedia di dalam Rejuvenating Ecowell Organics Travel Essential Pack.Ia didatangkan dengan saiz yang kecil bersesuaian dengan mereka yang memulakan perjalanan yang jauh.
Meh aku perkenalkan satu-satu apa yang ada di dalam pek ini.
lotion ecowell
Rich Moisturizing Losion Badan 50ml
Organik Shea Butter & Minyak Aprikot
Memulih dan mengembalikan
Memperbaharui, baki dan drenches kulit dengan penghidratan mendalam, mengunci kelembapan penting. Melindungi daripada penuaan dan menghilangkan kedutan.
Aku amat sukakan bauan lotion ni yang sangat wangi dan penyerapan yang cukup cepat..so,sesuai lah kalau diletakkan sentiasa di dalam handbag kan.
So,kepada korang yang nak mendapatkan ni,cepat-cepat dapatkan ye..Di mana nak dapatkan produk ni?
SiteGiant
Lazada
Shopee
FaceBook
Nantikan entry seterusnya,apa lagi yang ada dalam travel pack ini yang sangat korang suka ye…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE