kisahsidairy.com,  parenting blogger,  saya menang

Dapat dah Hamper Tollyjoy

Assalamualaikum
Segan pulak hari-hari terima bungkusan..Tapi semalam,bungkusan sedikit besar.Kotak besar dari Citylink weh…Kan best kalau ada orang bagi sejambak bunga…wahhh..berbunga-bungalah kan tengok bunga tu ..bhahahaa….
oklah.meh nak cerita apa yang mak dapat dari Giveaway yang lepas.Yess..mak dapat Hamper Tollyjoy bernilai RM100.Sedikit masa dulu,aku ada sertai Giveaway Hamper Tollyjoy Bernilai Rm100 Sempena Tollyjoy Baby day 2016 anjuran dari blogger azlindaalin.com
Alhamdulillah…syukur..rezeki Naura dan sepupunya..Kenapa dengan sepupunya pulak kan..Sebab yang ada dalam hamper tu,ada yang tak sesuai dengan Naura dan uminya,so kita bagi-bagilah kepada mereka yang layak ..betul ke tidak.
ececeh..acah-acah mak enon dok belek hadiah tu…member yang amik gambar ni…bhahaha…masa tu excited tengok apa barang yang kita dapat tu…whh..seronok weh..
Thanks to blogger azlinda alin dan juga pihak tollyjoy malaysia…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE