kisahsidairy.com

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum
Bukan dah basi pun kad ni..Sebenarnya aku dapat kad raya ni minggu ni tau.Tak sure samada empunya kad yang menghantar kad kepada aku ni,dia baru hantar selepas raya atau sebelum raya.
Apa pun aku dah dapat kad dari mereka..Thanks juga kepada mereka kerana sudi menghantar kad hari Raya kepada aku.Cuma belum sempat nak balas kad raya ni..Insya allah,kalau ada rezeki,tahun depan nak buat GA untuk kad raya ni.
Alhamdulillah…ada 4 kad raya yang aku terima iaitu dari senarai blogger di bawah ni..So,korang kalau nak terjah blog mereka,sila-silalah ye terjah.

www.cahayapermata.my
www.duniashida.com
www.sallysamsaiman.com
www.sweetyhanieyz.blogspot.com
Kad Raya Dari Blogger
Seronok bila dapat kad raya..maklumlah,zaman sekarang ni,bukan macam masa aku kecil dulu-dulu..Memang syok bagi kad raya..Sekarang ni dah jarang orang buat..So,blogger-blogger nilah yang menghidupkan lagi zaman bagi kad raya ni…tahun depan tak tau lagi macam mana kan.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *