blog,  kisahsidairy.com

Blog Updated

Assalamualaikum
Wah..bercuti betul kan Puan blog..Mula bercuti pada 5 July 2016 sampailah 12 july 2016.Sepatutnya naik kerja pada 11 July 2016.Tapi tak tau kenapa last cuti kena demam pulak..Sakit-sakit badan Allah jelah yang tahu kan..Mybe kepenatan beraya.Bukan setakat demam sahaja,batuk selsema dan yang paling parah adalah sakit -sakit badan..uishhh…Tak boleh bangun..Nasib baiklah en.husband sambung cuti .Dialah yang tolong jagakan Naura dan buat keje rumah sikit-sikit..
Blog dah tentunya bersawang..Aku kalau bercuti memang tak hengat kat blog mahupun handphone..Sebab tu kekadang bila ada rakan-rakan yang nak datang rumah,kena inform awal-awal..Aku capai telefon pun bila dah nak tido..Ambil mood katanya…hahaha..
Demam dan sakit-sakit badan tak kebah lagi,tapi bila fikir lama sangat bercuti,gagahkan jugaklah pi kerja kan…Alhamdulillah..Allah permudahkan.
Ni baru dapat update blog..Kita ambil mood dulu sebelum blogwalking..Banyak sebenarnya nak cerita,tapi tunggulah..kena seru mood tu datang dulu…hahahaha
source:google
Mesti korang pun tengah update cerita pasal raya kan…meh share skit apa entry terbaru korang…hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE