kisahsidairy.com,  printcious

Hadiah Bermakna Di Hari Lebaran Dengan Printcious.com

Assalamualaikum
Tak sabarnya nak tunggu Syawal menjelang tiba kan..Persiapan raya sudah sepenuhnya siap.Duit raya untuk emak,ayah,adik beradik dan tetamu yang datang semua dah disiapkan juga.Hanya menanti lebaran yang akan menjelma je tak lama lagi.
Selalunya bila cerita pasal raya,mesti ada juga cerita pasal duit raya kan..Tapi ada tak yang cerita pasal Hadiah di hari raya?Ada tak…ada tak…Kalau ada,angkat tangan!! Hadiah apa yang korang bagi untuk orang-orang tersayang…Cer kongsi sedikit.
Yelah,buat kelainan sedikit untuk tahun ni dengan menambah sedikit hadiah raya selain dari duit raya..Nak-nak bila bagi emak dan ayah kita,bagilah sekali Hadiah istimewa.Precious Gift From Your Heart.Bila orang tua kita terima hadiah dari kita,alangkah syahdunya mereka di pagi raya kan.Selain dari bermaaf-maafan,dapat juga menyerikan air muka mereka dengan hadiah yang bermakna bagi mereka.
Di Printcious.com mereka menawarkan Gift Hari Raya yang cukup cantik dan unik untuk mereka yang kita sayangi.Printcious adalah Shopping Online yang sangat sesuai untuk korang nak mencari Hadiah yang tersayang kerana “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”. Hadiah berharga dari Hati anda..Sweet lah sangat sesiapa yang menerimanya kan.
Korang boleh memilih untuk memberikan Hadiah seperti
Cushion yang sudah sedia coraknya atau korang boleh mencorak sendiri design yang korang nak
seperti di sini
Atau korang boleh memilih untuk memberi Mug yang comel ni

Mug ini juga korang boleh mencorak sendiri design mengikut kreativiti korang tersendiri.Banyak lagi pilihan Mug  yang korang boleh dapati di SINI
Dan juga korang boleh pilih Mini Tees yang comel ni untuk diberikan kepada orang yang tersayang.
Mini Tees ini juga korang boleh design sendiri corak mengikut citarasa korang..Pelbagai corak Mini Tees ada di SINI
Ataupun korang nak bagi Mousepads untuk mereka yang suka duduk depan komputer..Bila diorang guna Mousepads ni,mestilah selalu ingat sesiapa yang memberinya..
Banyak lagi Mousepads yang menarik diSINI dan anda juga boleh mencoraknya dengan pelbagai jenis design yang anda nak
Pelbagai Hadiah menarik untuk Hari Raya ini di sini >>>http://www.printcious.my/gifts
Printcious sedang mengadakan Diskaun sehingga 20% tau..So,korang janganlah lambat-lambat pulak order..Nanti tak sempat pulak nak bagi kat mereka di Pagi Hari Raya nanti.
Ok..dah boleh start pilih corak sekarang.Harap-Harap sempatlah kan dapat sebelum raya ni..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE