Uncategorized

Review Product | TAG La Pengesan Barang Hilang

Assalamualaikum
Ada tak di dalam kehidupan seharian korang,korang akan terlupa di mana korang letakkan handphone,kunci atau barang berharga korang??
Mesti ada kan..Bila dalam situasi macam tu,rasa nak marah semua orang kan..Apa taknya yang kita cari tu tak dijumpai..Mulalah kelam kelibut jadinya seharian bila tak jumpa barang yang diingini..
Nah..Perkenalkan TAG La...TAG La Trading merupakan  sebuah syarikat dari Malaysia yang menggunakan teknologi interaktif dan membangunkan alat yang mudah untuk kehidupan kita seharian.Pada Tahun lalu TAG La Trading telah mengeluarkan satu penyelesaian revolusi untuk mencari barang-brang yang hilang.TAG La bluetooth tracker membantu menjejaki barang penting yang mudah hilang seperti phone,kunci dan juga ipads.
tag la
Cara menggunakannya sangat mudah tau..Senang untuk dibawa ke mana sahaja..Hanya letakkan TAG La Bluetooth tracker ini di dalam beg,kunci dan juga di tempat barang-barang penting korang.
Hanya dengan menggunakan phone,Bluetooth tracker ini akan membantu anda mencari barang yang hilang.
Sebelum itu korang boleh download aplikasi Find Tracker ini untuk memudahkan pencarian
troika find
Untuk mengaktifkan TAG La bluetooth tracker ini korang hanya perlukan handphone dan juga download aplikasi Troika Find yang boleh korang download di App Store.TAG La ini berharga rm59.90 dan terdiri dari 6 warna yang menarik
Korang boleh tengok video di bawah bagaimana TAG La bluetooh tracker ini memainkan peranannya dalam pencarian barang yang hilang..sangat mudah!!
oklah Di sini aku terangkan sedikit bagaimana untuk memulakan penggunaan TAG la Tracker ni
1.Korang perlu mempunyai handphone
2.Download aplikasi Troika find di handphone korang
3.Cara mengaktifkan Tag La pula,korang perlu tekan button di hujung TAG La selama 3 saat.
4.Kemudian korang di dalam aplikasi Troika find tu korang boleh la select”Device” dan boleh digunakan.sambungkan bluetooth device anda dengan kod MLE-15.
5.Masuk ke app Troika Find dan tekan butang search.Beberapa saat kemudian akan muncul devie kod MLE-15 dan tekan butang connect.Bila device dah bertuka ke status Alert,maknanya alat ini sudahpun berfungsi.
6.Boleh letak TAG La korang di bersama barang barang yang mudah hilang seperti kunci ,handphone dan barang-barangan lain.
** Untuk memahami dengan lebih lanjut ,Korang boleh tengok video di bawah bagaimana TAG La bluetooh tracker ini memainkan peranannya dalam pencarian barang yang hilang..sangat mudah!!
Apa yang best tentang TAG La ni
  • Hanya masukkan TAG La ini di dalam beg atau bawa sahaja ianya dimana sahaja
  • Apabila barang korang hilang,Just tekan alert pada device dan dengan jarak 75 kaki korang boleh mendengar bunyi alam pada alat TAG La ini
  • Aplikasi ini secara automatik boleh mencatat waktu lokasi terakhir korang meletakkan barang yang diletakkan bersama TAG La ini
  • Di dalam aplikasiTroika Find ini juga disediakan camera untuk korang berselfie…
Untuk mendapatkannya,korang hanya perlu melayari :-
Laman Web :TAG La
Untuk para pembaca Kisahsidairy ni,ada boleh gunakan Cash rebate ini
guna code  ” sitirohaida”

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *