Emel spam,  kisahsidairy.com

Dapat Rezeki dari Google Reward

Assalamualaikum
Wah!! Seronok kan bila dapat duit terpijak ni..Memang beraya sakan ler nampaknya tahun ni,Apa taknya dapat duit berjuta-juta..bahahaha..
Kisahnya tuari dapat satu email dari google mengatakan blog aku ni dah terpilih untuk memenangi Google reward dari pihak mereka…Ko Hado!! adeh…kan ke syok nak raya ni dapat duit banyak tu.
Taklah pening nak fikir segala jenis GST bagai..tutup mata je pilih baju anak-anak..Memang raya sakan ler..Takat nak bagi sorang 10 hengget pada tetamu..Small the matter.
Lagi satu boleh la menderma kepada mereka-mereka yang dalam kesusahan tu..Tapi kalau perkara tu betul-betul berlaku pada aku..Kalau sekarang ni,derma mana yang mampu je,tu pun dah memadai
Korang rasa…
Sekarang ni pelbagai teknik penipuan online yang dah mereka lakukan..Takkanlah senang-senang je google nak bagi amount banyak tu kan..iskk..diorang ni..Kalau diikutkan banyak lagi email SPAM yang aku dapat berkenaan dengan duit dan satu lagi nak no akaun..memang bukan senang la kan nak bagi..Kena selidik dulu apa sahaja email yang datang.Nak bagi details pun kena tengok-tengok jugak kan..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *