facebook,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

FB Block Entry!!

Assalamualaikum
Aku tak taulah kenapa Entry-entry aku tak boleh nak ping ke group-group blogger.Selama ni ok je.Haisshh..Tak faham aku.Apa yang aku buat ek sampai kena block..Bukan itu sahaja..Aku nak tag nama orang kat fb pun tak boleh..iskk..kenapa..kenapa dan kenapa..
Ada tak korang juga terkena macam aku..Bila aku nak ping entry,dia kata aku laju sangat dok ping entry..ishh..mana ada kan…adehh…So tak boleh la aku nak buat kerja-kerja ping entry aku..sedih wehhh..

fb
The action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed
To keep from getting blocked again,please make sure you’re read and understand facebook’s community standard..
** Pening dah fikir cane nak buat…So aku bacalah dekat help center tu kenapa boleh jadi lagu ni.
fb
apa perbuatan aku yang behavior sangat pun aku tak tau..Selama ni cukup sopan aku buat kat facebook..

fb
fb
Dia kata temporary je…Kenalah tunggu dua tiga hari kot untuk pulih sedia kala..Tapi ada orang kata beberapa jam je..ini dari petang semalam tak boleh..adehhh
Ada ke korang yang kena macam aku..atau korang tau kenapa boleh jadi macam ni..Ni tak taulah nak gelak ke nak nangis…Tapi buat masa ni aku happy je…bhahaha…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.