kisahsidairy.com,  seo

Bloglist Ramadhan 1437H Oleh HasrulHassan.com

Assalamualaikum
Aku tak taulah samada aku sempat untuk join bloglist Ramadhan anjuran HasrulHassan.com ni.Yang pastinya sangat bertuah kerana dapat masuk bloglist dari blogger hasrul hassan kerana beliau adalah seoarang pakar SEO yang terkenal kot.
Kebanyakkan ilmu membina blog yang lebih mesra SEO aku banyak belajar dari dia.Dengan keterangan yang details tu amat senang untuk kita mempelajari ilmu yang diajar.
kalau tengok pageviews dia setiap hari,uishh..rasanya tak tercapai dek blog aku ni.
Harap dapatlah masuk dalam bloglist ramadhan beliau ni..mana tau boleh tumpang traffic yang tinggi kan..hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE