Uncategorized

Bloglist Ramadhan 1437H Oleh HasrulHassan.com

Assalamualaikum
Aku tak taulah samada aku sempat untuk join bloglist Ramadhan anjuran HasrulHassan.com ni.Yang pastinya sangat bertuah kerana dapat masuk bloglist dari blogger hasrul hassan kerana beliau adalah seoarang pakar SEO yang terkenal kot.
Kebanyakkan ilmu membina blog yang lebih mesra SEO aku banyak belajar dari dia.Dengan keterangan yang details tu amat senang untuk kita mempelajari ilmu yang diajar.
kalau tengok pageviews dia setiap hari,uishh..rasanya tak tercapai dek blog aku ni.
Harap dapatlah masuk dalam bloglist ramadhan beliau ni..mana tau boleh tumpang traffic yang tinggi kan..hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *