Sharing

Keputusan Senarai Penuh Pemenang ABPBH 2016

Assalamualaikum
Disebabkan jarang tengok tv,aku dah ketinggalan menyaksikan live ABPBH 2016..Terpaksalah tengok je kat tonton..tu pun kalau ada..
Tak tau siapa yang memenangi Anugerah Bintang Paling Popular  ABPBH 2016.So,thats why pepagi ni,aku cari juga sumber senarai penuh pemenang ABPBH  29 bagi tahun 2016
ANUGERAH UTAMA

Pemenang utama Bintang paling popular ABPBH 2016

Pemenang utama Bintang paling popular ABPBH 2016 
Nealofa
Selain trofi,Nealofa juga membawa pulang kereta volkswagen passat.
Artis Baharu lelaki popular 2016
Sufi
Artis Baru wanita popular 2016
Mira Filzah

Artis kolabrasi/Duo/Berkumpulan popular 2016
Wings

Artis Komedi Popular 2016
Abam(bocey)

Pelakon Filem lelaki popular 2016
Sharnaaz Ahmad
Pelakon Filem wanita popular 2016
Fathia latiff
Pelakon Tv lelaki popular 2016
Sharnaaz Ahmad
Pelakon Tv wanita popular 2016
Emma Maembong

Pengacara TV popular 2016
Nealofa
Penyampai Radio Popular 2016
DJ Lin(Suria fm)
Penyanyi Lelaki popular 2016
Aizat Amdan
Penanyi wanita Popular 2016
Adira

Artis Versatile popular 2016
Ifa Radziah
KATEGORI ONLINE
Artis Youtube
Siti Nordiana
Artis Trending 
Ayda jebat
Artis Aksi selfie popular
Shaharul idzwan
Personaliti Media Sosial popular
Lara Alana
ANUGERAH KHAS
Anugerah Pencapaian sepanjang hayat
Fauziah ahmad Daud
Artis ikon #respek popular
Dato Hj Aznil Nawawi
Nampaknya abam bocey dah dua kali naik pentas…Tapi rasanya macam apa yang aku fikirkan jauh meleset..emm…tapi kan,semuanya tu rezeki mereka.Sumber sini
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE