Homeschooling genius syurga,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

Flashcard dengan Animasi 3D

Assalamualaikum
Nak cerita sikit ni..Aplikasi pembelajaran terbaru untuk Si Naura.Sebenarnya aplikasi ni dah lama dapat dari seorang blogger yang menceritakan tentang betapa seronoknya dia bercerita mengenai Flashcard dengan animasi 3D.
Maka dengan gigihnya,umi pun buatkan untuk si naura ni..mau tak teruja..Mak pak dia sekali ikut teruja.Dengan bunyi binatang tu..Mula-mula si Naura tu pun takut bila dengar bunyi binatang tu..Tapi lama-lama dia sangat teruja untuk melihat binatang seterusnya mengeluarkan suara..Dah pandai touch screen supaya bunyi binatang tu keluar.
Best sungguh kan..Ini adalah hasil perkongsian Kak Zarina dalam group Homeschooling genius syurga tu..Kalau ada yang nak download  aplikasi ni boleh la korang baca blog kak zarina ni.
meh aku share link blog akak ni..Korang kalau nak boleh baca kat sini ye http://ihaveasweetsmile.blogspot.my/2016/04/link-untuk-muat-turun-flash-card-3d-4d.html
Tengok jari montok naura tu dok menekan screen tu..
Lepas ni banyak lagi aku nak download aplikasi untuk Naura dan kakaknya…Best2..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *