kisahsidairy.com,  parenting blogger,  review product

Drypers Touch Free Untuk naura

Assalamualaikum
Begitulah mak-mak ni kan -_-..Bila dapat cuba benda free memang best.Paling best wehh dapat free sample..Masa jenguk-jenguk kat drypers club tuari,try la apply free sample untuk Naura
3 hari lepas baru sampai free gift tu..Aku ada dapat dua pek yang mengandungi 2 pcs setiap satu pek..
Drypers Touch Free Untuk naura
Drypers Touch
Yess..dua pack untuk dicuba

Ada corak sikit-sikit tu..cantik kan

Drypers Touch Free Untuk naura
Dalamnya pun kemas..lekapan pun bagi aku ok je..
Cumanya harga Drypers Touch baru ni agak mahal dari drypers wet yang aku biasa guna.Selain tu ada jugak guna drypers classic..Tapi bagi aku,kuranglah quality sebab cepat je penuh pampers tu kalau si naura tu pakai berbanding dengan Drypers wet wet tu.
Kalau harga Drypers Touch ni murah dan sama harga dengan harga Drypers Wet wet ni,mungkin aku akan memilih Dyrpers Touch..Tapi…disebabkan mahal,so aku lebih suka memilih Drypers wet wet.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE