freegift,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores

Assalamualaikum
Bestkan bila berbelanja dapat benda free..kalau kat pasaraya tu,aku rajin jugak cari barang yang ada free gift.tapi bukan banyak manalah ada barang yang ada free gift..
Tempohari,masa gi Tesco seri alam ,tertarik dengan kartun dari Kungfu Panda 3 tu..Of courselah suka sebab tengok panda tu yang super comel..heeehee..
kalau korang yang ingin dapatkan koleksi Po & Geng ni,pi lah berbelanja di Tesco dan dapatkan 8 sticker Po & geng ini.
Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
Cuma bila dah dapat sticker ni,korang berpeluang memiliki koleksi ni dan tambah sedikit duit lah…Mula-mula ingatkan nak ambil beg pink untuk si naura tu.tapi husband nampak Colour Changing Mug yang comel jugak tu..So dia pilih untuk beli tu..emm…mybe next time kot beli untuk naura.
Just tambah duit rm9.90 je..Kalau beg tu agak mahal jugaklah..Tapi comel punya pasal,on je..hehehe…
Untuk korang yang inginkan koleksi ni,so pi cepat-cepat belanja kat tesco dan dapatkan 8 sticker Po &Geng ni dulu..Baru boleh purchase koleksi ni..
Promosi ini dijalankan dari 10 mac hingga 1 jun 2016..emm..sempat lagi tu..banyak masa lagi la kan nak pi beli..
Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
Tara..dah dapat satu koleksi..ingat bulan ni nak beli beg pulak..

Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
warna pun cantik kan
yang bestnya,mug ni akan bertukar warna tau..korang kena pilih masa membeli tu,sebab dia ada untuk cool and hot..
Mug ni aku pilih yang hot sebab kat office rajin buat air panas kan..eh…bukan milik aku..en.husband punya…hehehe…
Dah,tak mo cerita banyak,jom belanja di tesco sekarang

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *