birthday,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

My Happy Bornday!!

Assalamualaikum
Syukran..Alhamdulillah..Syukur ke hadrat Illahi kerana masih lagi diberi peluang untuk bernafas.Masih juga diberi peluang untuk menumpang di bumi ini.
Yes.I’m Officially 35 years old for this year.Di kehidupan ini,sungguh-sungguh bertuah kerana dikelilingi oleh rakan-rakan,family yang sangat memahami akan diri ini.
Ucapan semalam sangat-sangat dihargai.Terima kasih atas ucapan dan doa yang mengiringi hari jadi aku semalam.Moga apa yang didoakan dimakbulkan oleh Allah swt.
Thanks jugak pada officemate yang saja nak buat prank dengan hadiah yang cukup besarrrr tu.Walaupun prank korang tu tak menjadilah sangat,tapi i appreciated sangat-sangat tau..
Besar bak ang Bear ni..hahaha..

Nilah kawan-kawan yang kengkonon nak buat prank tu..Tapi disebabkan pagi tu aku masuk dalam department diorang,terus gelabah semacam korang tu..hahaha…i akan ingat sampai bila-bila okeh!!
Thanks jugak kat hubby yang dah bawa kami makan-makan di Secret Recepies…Tapi tak banyak gambar diambil semalam,gara-gara melayankan anak dara sorang tu..uihh..dia yang dapat perhatian lebih dari umi..muahaha
KAMI..Naura tu bagi ciuman atau nak ngap pipi umi dia pun tak taulah yang mana satu kan,.
yang sebelah tu aku perkenalkan dia adalah pengasuh anak aku..Sayang sangat kat Naura…

Anak beranak!!
So,bulan depan birthday kakak awfiyah pulak..umi sedang merancang apa yang nak dibuat ni..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE