cenderahati,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Cenderahati dari Blogger Jarimanis

Assalamualaikum
Yeah!!! Dapat lagi cenderahati dari blogger.Rasanya macam dah lama tak dapat cenderahati kan.Lagi satu dah lama jugak tak join mana-mana giveaway dari blogger.
Tapi semalam,dapat satu sampul surat tertera nama aku..haha..of courselah nama empunya badan,takkan nama orang lain pulak,..Dan takkanlah aku nak bukak surat orang lain kan..kan..kan…
Okeh!! meh nak bagitau,aku dapat cenderahati berupa fridge magnet.Ia datangnya dari cik adik manis iaitu blogger Jari manis..Setahu aku,Blogger Jari manis ni seorang Blogger yang suka sangat travel dan niche blognya pun Travel kan…
Bestkan dapat melancong sana-sini..Pi tengok negara orang.cuci mata…cuci poket..hehehe..
Boleh la tambah koleksi di fridge kat rumah tu..Wah..seronok-seronok…Oklah..kepada korang yang nak mengenali blogger si jari manis ni boleh la terjah ke blog dia Jari manis : Travel List
By the way,to Jari manis..thanks sesangat sebab appreciate kedatangan tetamu di blog kamu..Ingat aku pun nak jugak buat macam tu..Tunggulah nanti…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.