Uncategorized

Naura dan kasut berwarna pink

                                AssalamualaikumEcececeh….tajuk tak menghengat.Dah macam tajuk buku pun ada kan.Nampak tak,Umi yang terlebih excited bila nampak sepasang kasut berwarna pink di Tesco tadi.Memang nak berbelanja keperluan Naura seperti biasa setiap bulan.Cuma bulan ni ke Tesco kerana ada promotion.
Gigihlah umi dan babah ke sana.Bila part ke pakaian kanak-kanak,tumpuan memang kat situ berjam-jam lamanya.
Bila memikirkan Naura dahpun 8 bulan,dan tak lama lagi nak berjalan,maka umi terlebih excited untuk membeli kasut yang comel tu..

comel tak!!
so,bila keluar berjalan nanti,boleh la umi pakaikan Naura.Sama seperti kakak fiyah.Umi pun beli jugak masa umur dia 8 bulan.
Dah balik rumah,terus je umi test pakaikan Naura.Tu pun rasa nak keluar anak tekak pujuk dia pakai.Bila benda pelik kat kaki dia,mulalah nak digapainya..
Payah nak snap gambar ni anak oii..Jenuh blur gambar umi ambil sebab dia tak reti duduk diam
Oklah kan untuk prewalk ni..Nanti boleh beli yang lain pulak..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE