bebelan

Bebelan petang

Assalamualaikum
Kembali bersiaran..Ada je ni..tak kemana pun.Last entry pun dipublish pada hari semalam.Itu pun yang dah ada di dalam draft.Entry adverotial ke 4 bulan ni.Syukran sesangat.Walau pendapatan sampingan blog tak seberapa,tapi cukup untuk nak beli jajan anak.hehehe..
Memang mencabar di tempat yang baru,bukan kerana apa pun.Hanya mencabar dengan pc yang ada ni.Nak dapat yang baru pun tak tau bila dapatnya.Internet lembab,nak loading excel,semua yang ada di pc ni,lembab semacam je.Bikin naik darah.
Menumpang sementara di pc officemate lain.Nak buat HRDF pun baru nak berjinak-jinak..Banyak yang tak faham..Sepatutnya hari ni aku pergi ke Taklimat HRDF dan pembayaran Levi.Tapi disebabkan bos lambat bagi nama,makanya dah penuh..haishhh..
Dok fikirkan pulak tentang anak yang tak berapa nak sihat.Ikutkan hati nak balik je.Tapi bila call mak,katanya dia boleh handle lagi..Alhamdulillah…Thanks mak!!
Harapnya dapatlah kan pc baru minggu depan..Susah weh nak settlekan kerja.Kerja berlambak.Memerlukan kesabaran yang paling maximum ni.Rasa macam nak off je semua dan balik rumah..Tak sakit kepala.
Petang-petang ni sajalah nak membebel..Rindu weh kat blog.Selalu menaip,bila tak menaip macam tak best pulak..kah..kah,,
Harap korang tak bosan dengar bebelan aku ni..arios…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE