Uncategorized

Kekerapan aku Menulis Blog?

Assalamualaikum
Blog berwajah baru kan..Ini pun sebab dah bosan dengan wajah lama blog.Nak yang lebih responsive dan lebih baik dari yang lama.Itu pun baru nak bagitahu walaupun dah dekat sebulan jugak pakai template ni.
source:google
Memang diakui,sejak pakai template baru ni,pageviews semakin meningkat dan amat memberangsangkan,Yelah kalau dulu pageview hanyak 2k ke bawah,Sekarang ni alhamdulillah bawah 3-4k.Bagi aku itu pencapaian yang lebih baik dari dulu.Update blog pun jarang ,mungkin pageview tak berapa nak baik.Update blog tak konsisten menyebabkan pageview boleh jatuh.Itu pun aku cuba konsisten kan update blog walau sehari satu post.
Aku cuba jugak join mana-mana GA bila tak tau nak update apa,..Bukan tak tau,cuma takde idea nak berkongsi di blog ini.Aku cuba membaca dari segi ilmu kebapaan.Disamping aku belajar tentang keibubapaan ni,ada juga benda yang aku boleh share apa yang aku baca.Yang penting pada dalam kita membaca tu,kita dapat ilmu,Bila dah dapat ilmu dan kita cuba aplikasikan pada anak-anak atau dalam diri kita,kita cuba untuk berkongsi apa yang kita tau..
Memang diakui,selain dari aku banyak review produk-produk di pasaran,banyak entry aku yang ditulis tentang anak.Bagi aku tak salahkan nak berkongsi cerita tentang perkembangan anak.Dalam kita bercerita tu,kita berkongsi apa yang kita buat tu boleh dijadikan sesuatu perkara baik yang boleh diikuti pada umum.Itu pendapat aku..Ada orang tak suka nak berkongsi tentang family mereka.Tak salah tak berkongsi dan tak salah untuk berkongsi..Adil..hehehehe
Ada juga mereka yang datang dan membaca blog berbentuk entry pasal keluarga,tak tau nak komen apa..bagi aku,komen lah apa jua yang boleh dijadikan  perkongsian dalam ilmu kekeluargaan..kalau tak tau nak komen tu,terpulang lah kan..Ikut citarasa masing-masing.
Bagi korang pulak macam mana..Berapa kerap korang akan menulis.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.