Showing 33 Result(s)
kisahsidairy.com nur awfiyah nur naura parenting blogger

Naura Hampir Ke puncak

Assalamualaikum Ececeh  tajuk cerita..Gempak tak..Selalunya orang yang nak daki gunung je guna perkataan tu..Ni anak aku pulak.Eh..lama jugak kan tak cerita pasal anak..Aku bukan taknak cerita,tapi risau ada yang tak suka nak baca cerita ni je..Tapi bagi aku tak penting pun orang nak baca pasal anak ni..Ini semua bagi aku satu coretan yang indah bila kita cerita pasal anak.Pasal perkembangan dia,apa yang dia dah capai dalam hidup dia.Itu akan aku …

PRODUK REVIEW

Review Produk Ultimate Make Up Cake

Assalamualaikum Kalau nak cerita pasal compact powder ni,dah bermacam-macam produk aku cuba..Dari yang mahal hinggalah yang murah.Tapi yang mahal tu taklah mahal sangat.Semuanya ikut budget kewangan aku ni.Asal sesuai dengan aku,dan kemampuan,memang aku beli. Kalau dulu,aku memang suka sangat pakai Maybeline,sehinggalah silky girl dan jugak Miami.Dan paling last yang aku guna adalah UV Whitening Two way cake dari PIXY. Dan yang terbaru aku gunakan pula,masih lagi produk dari PIXY,tapi lebih …

INFO kisahsidairy.com parenting blogger TIPS

13 Tips Bantu Anak Bertatih

Assalamualaikum Apa lagi yang menyeronokkan bila melihat perkembangan anak-anak kita kan.Satu demi satu perkembangan anak itu mampu memberikan semangat kepada ibu bapa untuk terus memberikan yang terbaik untuk anak dia.Perjalanan sangat penting untuk perkembangan dalam kehidupan anak anda.Ia adalah petanda anak akan meniggalkan dunia bayinya.Kebanyakkannya bayi pada usia 8 bulan akan mula merangkak,bergolek dan secara beransur akan mendapatkan kekuatan otot dan koordinasi badan untuk memudahkan ia berjalan. source:google Paling best …