advertorial

Jom Sertai WOOP.My

Assalamualaikum
Bila semalam naik kerja,maka banyaklah yang perlu disettlekan..Tapi di saat nak memulakan kerja ada dua barang yang aku x sure bila pulak aku membelinya.Nak kata aku ada membeli belah online,memang ler nan hado..
Curios pulak tetiba..Tapi bila dah nampak apa barang di dalamnya,emmm..kuakui,itu adalah dari WOOP..
Apa itu Woop?
Kalau korang Join,korang akan dapat Hadiah penghargaan dari WOOP seperti aku.Aku dapat tau pasal woop ni pun dari rakan blogger jugak.Apa yang korang perlu buat,just jawab soalan-soalan yang diberikan dan kumpul point untuk korang tebus barangan seperti Rexona,Softlan dan lain-lain
Ok..ikuti langkah-langkah ni,jika korang nak Sign up WOOP
1.Klik Link ni :- http://www.woop.my/friend/index/id/217323/
2.Kemudian isi details ini
woop
3.Halaman tertera di akaun woop korang
woop
4.Ok..korang dah boleh start jawab soalan..samada di Daily mission atau Big mission..Setiap soalan yang korang jawab,korang akan collect point yang boleh digantikan dengan barangan yang direward seperti dibawah
Bestkan…Ha..cepat join sekarang dan kumpul point sebanyak mungkin..
As a beginner,aku dapat Couple rexona..walau dah lama tak guna,tetapi tetap jugak nak guna,.hahaha..apekah ayat aku ni
rexona
Best kan..Jom cepat-cepat sign up kat sini  http://www.woop.my/friend/index/id/217323/

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *