kisahsidairy.com,  motherhood,  pa&ma,  parenting blogger

Nur Naura Auni Pemenang Tempat Pertama PAMA

Assalamualaikum
Alhamdulillah..syukran kerana Naura menjadi pemenang tempat pertama di dalam Peraduan Bayi Bulan ini yang dianjurkan oleh PAMA secara Online.
Aku pernah ceritakan di Entry sini .Alhamdulillah..kemenangan di pihak Naura…Sebenarnya saja saja je masukkan Naura dalam pertandingan ni.Masa tu pun ternampak majalah PAMA jual dekat Hospital..Teringat pulak ada pertandingan Peraduan Bayi bulan ini,tu yang terus beli.
Taraaaaaaa…
Thanks sangat kat kawan-kawan office yang memang rajin gila mengundi anak aku ni..Mesti Naura seronok nanti dapat hamper dari PAMA kan…
Entry pendek je kali ni..petang-petang sikit update…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE