kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  review product

Review Produk Ultimate Make Up Cake

Assalamualaikum
Kalau nak cerita pasal compact powder ni,dah bermacam-macam produk aku cuba..Dari yang mahal hinggalah yang murah.Tapi yang mahal tu taklah mahal sangat.Semuanya ikut budget kewangan aku ni.Asal sesuai dengan aku,dan kemampuan,memang aku beli.
Kalau dulu,aku memang suka sangat pakai Maybeline,sehinggalah silky girl dan jugak Miami.Dan paling last yang aku guna adalah UV Whitening Two way cake dari PIXY.
Dan yang terbaru aku gunakan pula,masih lagi produk dari PIXY,tapi lebih elegant skit iaitu Ultimate Make Up Cake
Ultimate Make Up Cake
Pek Isian semula ini sangat mudah untuk menambah dan mengguna semula bekas Ultimate Make up Color
Bedak resapan cahaya ini melitupi ketidaksempurnaan kulit dan menjadikan kulit lebih licin dengan semulajadi.Dengan formula serap minyak yang membolehkan anda memakai mekap selama 8 jam
  • SPF 20 membantu melindungi kulit daripada UVB yang menggelapkan kulit
  • PA++ melindungi kulit daripada UVA yang menjadikan kulit berbintik hitam dan penuaan kulit.
  • Bedak pemutihan semulajadi membantu mencerahkan kulit.
  • Minyak Jojoba mengekalkan kelembapan kulit.

 

 
senantiasa di bawa ke mana sahaja.
Ada beberapa jenis warna untuk sesuaikan dengan kulit muka korang..macam aku ni,aku ambil yang Natural Buff

  • White Porcelain
  • Light Yellow
  • Peach beige
  • Natural Buff

Harganya sangat mampu dimiliki oleh korang…Harganya di bawah RM16 sahaja.Boleh dapatkan di Watson dan dipasaraya dan kedai yang terpilih..

Selfie sikit dengan bedak pixy ni.

.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk ni,boleh layari website PIXY dibawah ni

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *