Hotel Review,  kisahsidairy.com,  outing,  parenting blogger,  weekend

Beriadah Di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

Assalamualaikum
Cerita hujung minggu hari tu,Saja nak bawak anak-anak pi jenjalan..Bukan jalan mana pun,dok ajak mandi pool je..Kalau kat rumah sibuk je nak mandi dalam besen.So,bila dah babah dan umi free ahad tu,ajak ler awfiyah pi mandi pool.
Lagipun hari minggu je dapat spend masa dengan awfiyah..Yelah sejak awfiyah dah duduk kat kampung ni,makin rajin la ummi dia balik kampung..Mana boleh weh hidup tanpa anak..Macam tak lengkap rasanya.
So,Disebabkan adik pun ada yang balik,pergilah kami 3 kereta.Jangan tanya tentang bayaran masuk berapa ye,sebab pool tu untuk mereka yang sewa hotel je tak silap aku..Aku masuk situ pun kebetulan ada saudara yang stay kat hotel tu..So berkongsilah kami pool tu jugak..Bukan kongsi bilik hotel..Dah jimat tak payah nak bayar untuk mandi pool..
Nak tengok pemandangan di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort
So far pemandangan di sini memang mengasyikkan..Kalau tidur bawah pokok confirm tak bangun-bangun…hahahaa..
tunamaya Desaru Beach & Spa Resort
Korang perasan tak,si awfiyah tu kalau bergambar mesti trademark tangan kat pipi…

Sebelum tu dalam perancangan nak pi lotus,tetapi tulah kan,memandangkan ada saudara yang sedang stay kat hotel tu,apa kata kita meriahkan pool di sana je..Kiranya pool hari tu di konker oleh kami..hahaha…abaikan perkataan konker tu..korang faham sendiri la ye..
Cuti raya cina nanti ingat nak pi mandi kat kolam air panas jasin..insya allah..kalau jadi..
Kalau korang nak tau pasal hotel Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort ni boleh layari website mereka di sini

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *