kisahsidairy.com,  pa&ma,  parenting blogger

Nur Naura Auni di Peraduan PA&MA Online

Assalamualaikum
Hai korang…Tarik nafas panjang-panjang sat!!..Lega sikit bila dah baik demam ni.Cuma pening kepala je belum hilang lagi..Tak pasti samada darah naik or macam mana..
Ok..tu lain cerita lah kan..Ni nak cerita sikit.Teruja kot nak masukkan Naura ke dalam peraduan Bayi bulan Ini di PA&MA online..Alhamdulillah..dah pun termasuk dalam Bayi bulan ini
Minta jasa baik hati uncle and auntie untuk vote Nur Naura Auni untuk bulan ini..
Caranya :-
Mudah-Mudahan Naura terpilih bulan ini..insya allah
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE