Uncategorized

Suprisekan Insan Tersayang Dengan Dulce Suprise

Assalamualaikum
Trend terkini kan,Suprisekan yang tersayang di hari jadi,annversary dan sebagainya.Bila dah dapat suprise macam tu of courselah senyum sampai ke telinga kan.Gila tak suka suprise macam ni.hehehe…
dulce surprise jb

Dah banyak peniaga yang buat bisness ni termasuklah salah satunya iaitu Dulce Surprise.

Dulce Suprise menyediakan khidmat surprise planning untuk any kind of occasions macam birthday,anniversary dan lain-lain.

Kepada sesiapa yang nak kasi loved and special ones diorang melting,memang sesuai sangat buat surprise kerana semua orang sukakan surprisekan!
Korang tak perlulah risaukan apa yang nak diberikan kepada yang tersayang kerana Dulce surprise menyediakan bouquet/basket,balloons dan lain-lain item upon request.

dulce surprise jbdulce surprise jb

Untuk warga JBrians,if korang nak surprisekan seseorang boleh la terus ke instagram/facebook Dulce Surprise untuk mengetahui pakej yang mereka sediakan. Banyak lagi Testimoni bergambar untuk Surprise gift dari Dulce Surprise.Boleh jeling-jeling kat IG mereka.

Ini adalah antara pelanggan yang menggunakan khidmat Dulce Surprise.

                          

 Dulce suprise juga menyediakan Birthday party set up within their budget of RM200 to RM250.Ikut apa yang korang nak ler kan.

dulce surprise
Di bawah ni,customer request untuk Convocation day for kids.

dulce surprise jb

Untuk Maklumat lanjut boleh layari instagram/facebook Dulce Surprise

 Instagram :https://www.instagram.com/dulcesurprise/
Facebook :https://www.facebook.com/dulcesurprisejohor/
Contact : 013-7016350/019-7128913
Email : dulcesurprise@gmail.com
Jom Happykan yang tersayang!!!

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *