drypers club,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

Guna Dan Tebus Point Dari Drypers Club

Assalamualaikum
Hanya Mak-mak je yang masuk kelab Drypers ni kan..Takkan ler anak dara nak masuk kelab  ni pulak..Bila dah jadi mak-mak ni,apa je yang melibatkan anak,mesti dia nak try and error.Bila dah ada kelab-kelab yang macam ni,of courselah semua nak masuk.
Baru-baru ni aku ada buat survey pasal drypers ni,dapatlah 500 bonus untuk dikreditkan dalam akaun drypers aku..Eh..Korang dah join ke belum ek..Kalau belum boleh la join ni..Kalau korang pengguna tegar Drypers ni,aku syorkan korang join kelab ni..Sambil tu,korang boleh kumpul point dari setiap pembelian Drypers tu..
Senang je..Meh aku ajar cara bagaimana korang nak join kelab Drypers ni
Perkara pertama adalah korang adalah pengguna Pampers Jenama Drypers ni la
Kedua,Klik Link ni untuk Mendaftar >>> Register Sini
drypers
Ketiga,korang lengkapkanlah borang yang diorang bagi ni

drypers
Lepas tu korang ikut je langkah-langkah yang diorang suruh
So,bila korang dah jadi ahli kelab Drypers ni,korang boleh dapat banyak maklumat tentang parenting dalam kelab ni.Sebab kelab ni ada buat forum..
Bawah ni,cara untuk collect point dari setiap pembelian Drypers..Setiap Drypers berbeza point yang dia berikan..Nanti korang tau lah kan
drypers
Aku pun banyak jugak skip penebusan Dyrpers ni,so taklah banyak sangat point yang aku dapat
Kita tengok,apa yang boleh ditebus dari setiap pembelian pampers tu..Meh aku tunjuk sikit
drypers
Tapi belum cukup untuk buat penebusan..Simpan dulu..nanti boleh buat tebus pampers…hehehe..
Semalam baru dapat lagi 500 point …yeayy!! suka-suka
Lepas ni kena selalu beringat bila beli pampers,mesti masukkan kod,sebab dah banyak kali aku lupa untuk masukkan kod…heh!! Nyesal

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *