lifestyle blogger,  online shopping,  zalora

Shopping Kasut Di Zalora

Assalamualaikum
Wanita dan shopping ni memang tak boleh nak dipisahkan.Kekadang dari nak window shopping terus tershopping..Tapi wanita pandai tau!! Time offer je diorang lebih ramai dan lebih berminat untuk shopping.Sebab apa..kalau dah diskaun sampai 95% ke,maunya tak korang putih mata kalau terlepas kan..
Berbanding dengan lelaki,diorang ada sesetengahnya bila nak bershopping ,memang tak kisah samada ada sales ke tidak.Bagi diorang antaranyalah,bila ada sales ni confirm sesak,so nak shopping pun macam tak best kan.
Tapi aku tak cakap semua lelaki atau semua perempuan lah yang suka macam tu .Jangan dok kecam aku pulak.Berbezanya zaman sekarang ni,Kalau ada sales,duduk depan pc je..hahaha..Pun boleh jugak..Contohnya tunggu sales dari Zalora atau mana-mana shopping online ..Tu kira berbaloi jugak..
Lagi pulak sekarang ni Zalora dok sibuk buat sales sempena Christmas ni kan..Banyak jugak barang yang terpilih diorang buat sales..So,xdelah korang penat-penat meredah jammed dan meredah orang yang ramai kat shopping complex tu kan.Kat sini pun korang boleh shopping kot..
Oklah..Malas nak berhujah panjang-panjang..tau korang takkan baca kalau panjang-panjang ni,Actually baru sehari yang lepas aku terbeli kasut dari Zalora ni.Harga boleh tahan..Lagipun aku pakai sandals yang biasa-biasa je..Dah takde pakai high heels dah pun..Pakai kasut flat macam ni sangat sesuai dengan aku dan persekitaran.Lainlah kalau pergi wedding ke,berjalan-jalan ke..Tapi aku tetap haruk sandals ni je..hehehe.Dulu keje bahagian HR department boleh la melawa bagai..Ni keje tempat persekitaran macam ni,memang tak payah nak melaram bagai la..pakai tshirt dan seluar pun takpe…xde law pasal pakaian kat sini..sedangkan amoi keje sini pun pakai skirt macam nak gi pasar malam.
Ni la kasut yang aku pakai pi kerja..simple kan..Lagi pun dalam office aku tak pakai kasut..

Yang ni pulak untuk adik aku..upah jaga anak-anak..hehehe
Pattern orang tua kan..oklah..janji selesa memakainya..kasut aku yang lama tu tertinggal dalam kereta mak aku..sampai sekarang tak amik2..hua…
takpelah..janji selesa untuk di pakai..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE