breastfeeding,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

Dah Sampai Barang Yang di Tunggu

Assalamualaikum
Selamat pagi sabtu korang..Sebelum buat kerja,kita update blog kejap…hehehe…Agak free sikit pagi ni.Boleh la buat apa yang patut dulu.
Bukan nak cerita apa pagi sabtu ni.Barang yang aku tunggu dah sampai..Lega hati mak ni.Tak lama pun menunggu barang ni sampai.Rabu tuari order,jumaat dah sampai..Lega sungguh beb..Lepas ni nak cari spare part boleh beli online je lah..
Tadaaa….
Apa yang aku dok tunggu tu.Ni hah!! kalau korang follow entry aku dalam beberapa hari lepas,aku ada cerita pasal Breast Pump Elektrik aku tu rosak..Eh..Bukan rosak..Tapi Ada item di bahagian breast pump tu tak boleh digunakan lagi.Cer korang baca kat entry Valve Problem Pada Breast Pump. Memang susah hati ooo kalau ada masalah macam ni..Nasib baik la cepat sampai..Kalau tak mak ni gelabah je.Bukan apa,nak guna Manual atau lebih tepat sekali sebagai kaedah marmet memang mengambil masa yang lama weh! Lagi satu lenguh kot tangan.
Bila dah ada ni,boleh la buat kerja sambil mengepam..Taklah kerja terbengkalai.Terbengkalai sebab terpaksa buat marmet dalam bilik air..Kang bengkak susu dah satu kerja pulak..Demam pulak tu nanti.
Ni hah!! dua sekali aku beli…
Kepada korang yang guna breast pump jenama Aria,Ilaria,Lifestyle,Mango,Mini pocket ,nak cari spare part ,boleh la ke website Malish baby di sini >> Malish Baby<<
Dah bertukar!!
Harga untuk satu valve tu rm12.Alang-alang aku beli online,aku beli 2 terus,termasuk kos penghantaran semua sekali rm30.Yang aku bagitahu kat korang la..Rabu aku order,hari khamis aku buat bayaran dan jumaat dah sampai..hahaha…sengal kan..Masa hari rabu tu aku ingat macam tak jadi nak order walaupun invoice dah keluar..So,khamis aku nekad bayar,,Dan tak sangka la kan hari jumaat petang dah sampai.
Sekarang ummi boleh pump dengan hati yang GUMBIRE!!!
sesambil tu boleh buat kerja..
Thanks for reading http://www.kisahsidairy.com/2015/11/dah-sampai-barang-yang-di-tunggu.html

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *