kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  nuffnang

Cek Nuffnang Dah Sampai

Assalamualaikum
Walaupun tengah sebak dek kerana anak-anak tinggalkan ummi dia hari ni.Takpe..ummi gagahkan jugak berblog.Menghilangkan kebosanan dan kesedihan..
Siapa yang tak rindu kan bila berjauhan dengan anak-anak.Atas sebab-sebab tertentu,ummi merelakan pemergian anak-anak untuk pulang ke kampung.
Hoyeh!!! check Nuffnang ummi dah sampai..Alhamdulillah..Walau tak banyak mana,tetap bersyukur dengan rezeki ni.Alhamdulillah…hasil dari berblogging.
Sebenarnya semalam lagi surat ni sampai,tapi ummi tak sempat nak hapdet.Kang kalau ummi bukak depan anak-anak,laju je si kakak fiyah tarik..Dah terkoyak cek ummi tu,meraung la jawabnya ummi ni nak oii..
Taraa..tak sempat lagi nak clearkan cek..Biarlah dulu..minggu depan boleh pi bank.Lagipun kena satu hari baru boleh keluarkan duit tu kan
Simpan je buat tambah beli barang dapur nanti.hehehe…By the way thanks kat Nuffnang dan jugak korang yang datang menyinggah.Kalau bukan korang,xdenya CPUV dan CPE aku tu naik mencanak..Ye dak!!
Short stories je lah..Malas nak menghapdet lelama kat blog ni..Hati meruntun mengenangkan anak-anak malam ni takde ngan ummi..Adik nak mengempeng ngan sape malam ni..huwaaaaa
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE