Uncategorized

Nescafe White Coffee Oh so creamy

Assalamualaikum
Peneman apabila mengantuk kan,haruslah Nescafe.Masa beli barang-barang untuk office ni,pandang Nescafe white coffee ni macam best.Alang-alang dah duit yang di share dengan officemate,apa kata cuba sebungkus ye dak!!..Tengok mengancam or tak rasa dia.
Sepeket untuk dirasa,memang masyuk rasanya,tak rugi aku beli kan.Sememangnya coffee tu memang pebret aku,cuma sejak mengandung dan selepas itu menyusukan baby ni,haruslah kurangkan pengambilan Nescafe ni sebab kafein dia banyak kan.Minuman yang aku selalu ambil adalah Horlicks,milo dan susu kambing je.Tapi sesekali datang gian tu,hah!! amik ko!!..Rasa nak setiap hari.Tapi kukuhkan iman di dada supaya tak mengambilnya setiap hari..Oh tidak!!
Oklah berbalik pada Nescafe White Oh so creamy ni,harga untuk satu beg tu kalau tak salah aku rm13.90 kot.Dah tak ingat sebab dah lama peram entry ni.Nak update blog,mood kelaut sebab sakit kepala yang masih tak hilang-hilang lagi..Mybe darah naik lagi kot.Iskk..malas kot nak pi check!!
Just minum air masak banyak-banyak je.Dah tetapkan kena minum 3 liter satu hari..Jenuh ler nak teguk 3 liter tu.
Nescafe White Coffee Oh so creamy
Packaging Nescafe White coffee ni
Nescafe White Coffee Oh so creamy
Sepeket ni bole buat mata yang ngantuk menjadi terang..hahaha
Aku tak taulah samada ini keluaran terbaru atau tidak..Tak sure..So bagi aku rasa memang umpphh!!
Tu yang rasa nak minum hari-hari
Korang boleh cuba jugak

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *