kisahsidairy.com,  motherhood,  parenting blogger,  progress

Permainan yang paling diminati Awfiyah bila ke Shopping Complex

Assalamualaikum
Memang seronok sebenarnya melayan anak dara sorang ni bermain.Niat hati dia nak main kereta yang pakai remote tu,memandangkan ia akan menyusahkan ummi dia dan dia pun tak lah memandai lagi nak main.so batalkan jelah niat tu ye nak!!
Satu permainan yang paling awfiyah suka dan cari bila ke shopping complex atau di mana-mana sahaja ada.

Apa bendalah pun aku tak tau nak cakap benda ni.Alah..yang masuk duit 50 sen tu..meh aku tunjuk gambar.

Hah! nilah yang aku maksudkan..
Cuma tak pandai nak sebut ape benda ni..hahaha…Kalau dia jumpa benda ni,confirm dalam 3-4 ringgit malaysia ummi kena spend kat sini.Duit syiling ummi sentiasa ada dalam beg duit.Kot la kat pasaraya dia terjumpa ni,ha!!meraung la ko nak cari duit syiling takde..So,kena simpan siap-siap..Jadi babah tukang layankan kat sini sementara ummi pi cari barang dengan Naura…hehehe…Jimat duit babah kan..Tak ler kena Pau ngan ummi.
Jom Layan Video Si Driver cantik manis ni
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE