Uncategorized

Makanan Ready To eat Untuk Warga Johor Bahru

Assalamualaikum
Seronoknya aku nak bercerita pasal makanan ni.Apatah lagi makanan tu sedap untuk di makan dan tidak menghampakan.Alhamdulillah..
Sekarang ni,kalau terasa nak makan apa-apa ataupun tak sempat untuk masak apa yang kita nak makan,amat mudah,just google sahaja perkhidmatan penghantaran makanan “Ready to Eat” atau yang frozen…Bukan cerita frozen tu ocayy!!
Meh nak cerita,Masa tu teringin nak makan spaghetti carbonara.Nak memasak memang malas,nak ke pizza hut kang! banyak pulak yang aku order.Solution nya,aku just call owner ICEANDBOX untuk delivery spaghetti carbonara.Disamping tu alang-alang aku order la spaghetti bolognese,Laksa Johor,satay yang super sedap dan juga kek batik yang ohsem!!
Yang bestnya lagi harga yang dijual amatlah berpatutan dan rasanya memang tidak menghampakan
Nak tau harganya….Meh aku senaraikan untuk tatapan korang!
Spaghetti bolognese(beef)-rm5/pack
Spaghetti Carbonara cheese(beef)-rm5/pack
Laksa Johor-rm5/pack
Pecal-rm5/pack
Sate(daging/ayam)-rm0.60/pcs
Sate Frozen(daging/ayam)-rm0.50/pcs
Kalau untuk penghantaran haruslah minimum order rm25 ye.
Kalau korang ada buat majlis apa-apa dan memerlukan makanan yang ready to eat atau frozen,korang boleh la contact person ni.satgi aku bagi details 
Memang recomended untuk gunakan perkhidmatan dia ni tau.Korang boleh COD and self-collet.Kot lah warga jb yang nakkan pendapatan sampingan tu,boleh la jadi agent mereka..
Untuk warga jb yang nak mencuba tu boleh la contact person ni
Ubaidah-0177353159
Instagram : https://instagram.com/iceandbox/
atau korang boleh like JB HOME FOOD DELIVERY untuk melihat penghantaran mereka mengikut kawasan..jadi korang boleh selit order…yummy sangat!!
Korang cari kat instagram tau!!

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *