kisahsidairy.com,  nuffnang

Nuffnang Yang Masih berstatus On Going

Assalamuslaikum
Lama dah kot aku tak bercerita pasal Nuffnang ni.Lqgipun jarang dah bukak website nuffnang untuk update.Yelah..bila kat rumah ni semuanya mengharap pafa smartphone je.Aku update blog pun hanya menggunakan smartphone je.
Kalau dapat guna lappy atau pc,memang syok je.La ni terpaksalah mengharapkan pada handphone ni je.Janji blog berupdate dari kosong gitu je kan.At least ada jugak dua tiga entry sebulan.Advertorial job pun aku tak amik.Yelah..dalam berpantang ni,banyak fokus pada anak-anak je..Nanti bila dah bekerja tak boleh bagi banyak masa pada mereka.
Dah termelalut sampai sini kekdahnya..Padahal saja nak up status pasal nuffnang.apakah cpuvp yang sedang berstatus on going lagi..by the way…xlah banyak sangat..ni je yang hado!!

alhamdulillah…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *