kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  parenting blogger,  semangat nak raya,  syawal

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum
Wah..wah..kemain lagi puan blog ni kan..Mentang mentang bercuti,blog pun ikut cuti jugak..
Bukan takde idea nak menulis,tapi disebabkan keadaan yang semakin dekat nak bersalin ni,badan hanya nak baring je.Tapi sebelum raya tu,ada jugalah pi shopping last minit.Tu pun sebab teringin nak jugak pakai baju raya.Eh!!masih ada saki baki mood nak beraya tau.Walaupun persiapan ala kadar sahaja,tapi dah cukup meriah.Janji persediaan untuk suami dan anakanda tercinta siap semua.
Hari raya ketiga ni,hanya duduk dirumah je melayan tetamu yang datang.Rasa tak larat pulak nak pergi beraya..
Meh belanja 1gambar di pagi syawal.

Di kesempatan ni.walaupun lambat nk wish kat korang,tetap jugak nak sebut
“Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *