Uncategorized

Hadiah Dan Kad Raya

Assalamualaikum
Baru dapat update pasal kad raya yang aku dok mention tuari kat fb.Bila dah balik rumah,barulah tau siapa pengirim kad raya tu.
Alhamdulillah,selain kad raya,aku dapat juga hadiah lampu meja yang comel dari blogger azhafizah.Kenapa aku dapat hadiah tu?.Of course kerana aku orang yang paling banyak komen kt blog fiza..Memang aku dok aim nak lampu tu sebab comel sangat..Cer korang tengok gambar ni…

comel kan…
Disebabkan tulah aku berusaha untuk mendapatkannya..Aku pilih yang warna pink tu..
Tunjuk bukti sikit.hihi
Nak bukak sayang pulak..Ni aku nak guna untuk rumah baru.so, sebab tu taknak buka lagi..sayang sangat.
Oklah..cerita kedua pulak tentang kad raya dari rakan blogger.Ada dua keping kad raya yang aku terima iaitu dari fiza jugak dan blogger fuza musa.Thanks bagi kita kad raya eh!!
Onsyaallah..tahun depan baru balas..hehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *