kisahsidairy.com,  pregnancy

Check up Lagi

Assalamualaikum
Lama betul tak update.Rasanya start dari khamis lepas lagi dah blog terabai.Kesihatan sekarang ni kurang memuaskan,tetapi alhamdulillah..masih ada semangat untuk berpuasa.
Rindu nak blogwalking di blog rakan rakan.Confirm ramai dah lupakan aku..hehhe..Nak update blog by phone pun tak berkesempatan.
Hari ni dapat jugak nak update.Itu pun sebab bosan menunggu giliran di Hospital.Itu memang dah jadi rutin setiap minggu rasanya.Sesambil tu boleh la update blog kan.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *