foodporn,  INFO,  kisahsidairy.com,  review food

Makan Lagi Di Makan Klimaks Chop & Grill

Assalamualaikum
Hari ni cerita pasal makan je sudahlah…Hari minggu lepas sebenarnya cerita makan-makan ni.Repeat lagi makan-makan disini.Kalau boleh nak try semua menu yang ada di kedai ni.
Satu aku suka tempat ni,tak begitu sesak.Kalau nak pergi time tak ramai orang adalah sebelum maghrib..Sebab lepas maghrib orang dah berpusu-pusu masuk ke kedai makan ni.Alhamdulillah…Memang murah rezeki tuan kedai ni.Mungkin dari segi menu yang lain dari yang lain membuatkan ramai yang sentiasa bertandang di Kedai makan ni.
Petang hari minggu,bawak anak manja pi berjalan-jalan..Tetiba husband bagi idea nak pi makan kat kedai Makan Klimaks Chop & Grill lagi..Bukan takat Nur awfiyah je teruja,melebih-lebih lagi ummi dia..Sebab dalam kepala nak try makan menu terbaru dari Makan Klimaks Chop & Grill ni.
Seperti biasa,kami datang petang..Jadi tak ramai orang.ok-ok jerk..Bila pelayan datang,terus sebut nak menu terbaru dari Kedai tu..
Apa yang kami order petang tu?
Meh aku senaraikan satu persatu menu yang family kecil kami makan,.
Gambar 1 >> Cheezy Fettuccine Carbonara Meatball (ni menu terbaru dan aku yang order)
Gambar 2>>  Minuman terbaru iaitu Pandan Soda Float(minuman aku) dan belakang tu,coke Float(untuk husband)Teh o panas(tiada dalam gambar untuk MIL
Gambar 3>> Nasi lemak Pandan Grilled Lamb(untuk husband) order satu lagi Grilled chicken untuk MIL
Gambar 4>> Khas untuk Anakanda tersayang..Fries Smile..
Minuman tu buat aku nak order lagi..Tapi disebabkan perut tak boleh lagi nak spend makanan..so terpaksalah abaikan jugak..
Nur awfiyah suka sangat dengan air ni..Isk..budak dah pandai sedut straw,laju je minum..
Meh belanja gambar sebijik
Dah semakin membesar..Sekarang dah dapat kaki…
Uih..Makin ligat praktis berjalan..Habislah ummi dia..hua..hua
As usual..aku tak tau berapa kos damage untuk makan semua ni sebab husband yang bayar..
Actually ada prop untuk customer selfie,tapi aku tak sempat nak selfie bagai..Bukan tak sempat..Tapi bila pregnant ni,memang tak suka nak bergambar..bahaha…
Tunggulah nanti dah comel,baru boleh bergambar..takler nampak montel sangat..hahah
Eh..dulu aku pernah tau cerita pasal Kedai makan  Klimaks Chop & Grill di Entry ni 

Makan Makan Di Makan Klimaks Chop & Grill

Siapa yang pi makan sekarng ni kat kedai makan  Klimaks Chop & Grill akan mendapat vaucher untuk bulan puasa nanti..Isk..rugi tu ari aku tak dapat ,sebabnya aku datang awal sangat..Tak sempat nak jumpa dengan owner kedai..hahah
As usual,kepada sesiapa yang nak rasa keenakkan menu-menu dari makan  Klimaks Chop & Grill boleh la datang ke alamat bawah ni..Ni bukan Review berbayar ye..Just nak tunjukkan kepuasan bila kedai yang kita pi makan sedap dan menepati citarasa sahaja…
Makan Klimaks Chop N Grill
34,Jalan Helang 2,Taman Scientex
Pasir Gudang 
Johor

Korang boleh jugak terjah Facebook mereka untuk meninjau juga lain-lain menu yang lazat 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE