Uncategorized

Nuffnang : Colgate 360 charcoal gold

Assalamualaikum
Semua rasa dah taukan product baru dari Colgate ni..Wah..nampak kemewahan pada produk baru ni..Mana taknya,ia dibaluti dan di pek dengan Emas!!! Apa!! Emas!!!.. uishhh…confirm mahal kan…
Colgate 360 Charcoal Gold ni berfungsi membersihkan dalam mulut secara menyeluruh..So bila sisa makanan terlekat kat celah gigi,korang dah tak perlu nak risau lagi.Kerana Berus gigi ini dicipta khas untuk membersihkan di lorong dan tempat sempit gigi korang.Bukan sahaja gigi,tetapi di bahagian dalam mulut.Tak kiralah pipi dalam ke,lelangit ke,lidah ke..semuanya dibersihkan dengan mudah.Ini kerana berus Colgate ini mempunyai bulu berus  17 kali lebih nipis setiap helainnnya.

colgate 360 charcoal gold
Colgate 360 charcoal gold
Aku memang dah survey tuari,cuma belum sempat nak beli.Nak rembt masa tu tapi sayang berus gigi masih baru aku beli..So rasa tertarik pulak nak mencari Berus gigi ni.Berus gigi ni kalau tak salah aku cuma rm14.90.
Oh ya!!…sebelum aku terlupa..Sesiapa yang membeli Colgate 360 Charcoal Gold ni,berpeluang untuk memenangi The real gold bar bernilai sehingga RM1800 mingguan dengan Game Charcoal gold ni.Mudah je,Jadi pemain terpantas untuk memiliki hadiah tersebut
Colgate 360 charcoal gold
Jika korang membeli 1 unit berus gigi ni,dan menjawab dua soalan mudah hanya di webiste ni
www.ohmygold.com/

Korang juga akan berpeluang untuk memenangi sehingga 360 grm gold bar.Perlu disertakan resit pembelian ok… #OhMyGold !!!
Maklumat lanjut ,korang boleh klik website kat atas ni..Aku pun kena ambil peluang ni kan..bukan susah pun..hehehe…

Sebelum terlambat,baik cepat-cepat beli Berus gigi Colgate 360 charcoal gold
By the way,Thanks Nuffnang coz beri lagi CPUV Colgate 360 charcoal gold



Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *