Uncategorized

Luncheon Di SDS Hari Ini

Assalamualaikum
Petang baru dapat update blog.Pepagi tadi dah update.tu pun lambat atas sebab-sebab kerja office yang perlu disettlekan terlebih dahulu.
Alhamdulillah..Kenyang sampai ke petang lagi.Sebab baru lepas minum petang..hahahaha..Kes makan kat SDS sebab ada seorang officemate ni yang mak buyung macam aku jugak.Nak sangat nak pekena chicken chop hari ni.
Jarang makan kat situ sebenarnya.kalau makan pun kat kedai biasa jelah..Lebih murah..Tapi sesekali layan kan,apa salahnya.
Sampai aku terlupa nak ambil gambar makanan officemate punya.Sebab dah kelaparan sangat-sangat.
Sempat ambil gambar untuk menu pilihan aku je
 SDS Nasi goreng Ikan bilis 

Minuman pula aku order Honey Lemon
Tapi yang tak bestnya Honey Lemon ni,diorang pakai lemon yang tak asli.maksud aku bukan perahan lemon,sebaliknya jus lemon untuk masakkan tu..Korang boleh bezakan kan yang asli dan yang tak.Tu yang buat mood nak habiskan air tu failed.
Tapi aku dah sindir kat pekerja dia tu..Tapi tak taulah samada dia dengar ke tak.Sebab sindiran aku tu kuat dan jelas sangat-sangat..hehehe…Next time guna buah lemon ye dik..baru umppphh rasa air tu..Bayar mahal kot untuk air..Takat pakai jus lemon untuk masakkan..baik tak payah.
Saja nak membebel petang ni

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *