kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  parenting blogger

Nur awfiyah dan Telefon

Assalamualaikum
“kebusy”an hari ni dok bermain coding.Ni semua gatal tangan punya pasal la,dok konon try and error satu template ni..Kesudahannya lupa nak buat backup template sedia ada.Amek Ko!!…Dah satu kerja pulak nak update coding.Dah ler bab coding ni failed!!..
Kenalah jugak bertabah guna template yang lain.Emmm..tak kisah la..Lagi satu blog dah kena block dek admin..Huishhh..Bertabah la lagi..Nasib baik still boleh nak menaip entry..Kalau tak mau nangis..AKu pun tak  faham,kenapa kena block ni..Sebab ada certain blog yang aku boleh bukak.Actually blog yang banyak kena blok ni semuanya menggunakan domain sendiri..Ok..aku malas nak cerita pasal ni sebab aku tak berapa nak terror bab IT ni..So..aku nak abaikan je selagi aku boleh up entry terbaru kat blog ni.
Moh cerita pasal anakanda kesayangan ummi ni.Semalam seharian dok dengan dia..Banyak la gambar² dan video² yang ummi dok captured..Suka tau ngan budak gendut yang dah semakin banyak ragamnya..Sekarang ni dok sibuk dengan handphone ummi dan jugak telefon rumah.Dah pandai dok hello².Kekadang tu,apa jugak yang ada pada tangan dia,semua nak di Hello kan.Dinding pun jadik.
Pastu pantang kot bila dengar bunyi telefon berbunyi,confirm berebut dengan ummi nak menjawabnya.Last terpaksa mengalah dulu..
Tengoklah tu,Mengalahkan menteri pulak busy dia..Banyak lagi keletah dia yang belum sempat ummi dia bercerita,Nak masukkan video,uisshh..aku pun tak tau apa masalah komputer aku ni tak boleh nak connect to device handphone..Malas nak care dah…Lantak ler..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *