kisahsidairy.com,  nuffnang,  thanks to Blogger sayang

Menjejak Si Nuffnangers

Assalamualaikum
Dah lama rasanya tak melihat siapa yang telah menjejakkan kaki ke blog ni.Memang di akhir-akhir ini amat kurang rakan blogger yang datang menjengah ke blog ni.Kadar pageviews semakin menurun.
Tapi aku tak salahkan diorang kan..Hak diorang untuk datang dan pergi.Tiada batasan.Mungkin kerana aku kurang menjejakkan kaki seperti dulu.Berblogwalking dan menjoinkan diri dalam segmen.Itu aku akui,sejak kehadiran Nur awfiyah lagi.Masa sangat terbatas,tapi demi kasih sayang seorang ibu,aku pasrah je..Takpe..Mungkin aku boleh perbaikinya sekarang dan akan datang.
Tak perlu nak rushing sangat kan..hehehe…Kalau dlu setiap masa yang ada aku akan berpeluang untuk blogwalking,khususnya waktu malam.Sekarang dah jarang nak dapat berbuat demikian.
By the way,aku amat berterima kasih kepada mereka yang masih sudi menjengahkan diri ke blog ni.Samada sekali lalu atau ada yang terjah memberi komen..

Terima kasih buat
http://yangbaik.blogspot.com/
http://www.azhafizah.com/
http://www.dianarashid.com/
http://www.deqnoor.com/
http://sayepunyebelog.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://farhanlavinch.blogspot.com/
http://jnjikita.blogspot.com/
http://www.hajarshikin.com/
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/
http://www.riznina.com/
http://tomodachilavendra.blogspot.com/
Ada masa jom kita terjah mereka…Thanks jugak kat uols yang membaca entry ni..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE