kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Dapat Hadiah Dari Blogger

Assalamualaikum
Isk…Memang tak tahu nak ucapkan terima kasih kat sape bila terima hadiah ni..Aku pun tak ingat mana giveway atau segmen yang aku menang.
Masa dapat Hadiah ni pun,my laki tu lah,dah bukak,Lepas tu aku pun tak tengok plastik poslaju yang dia bagi..Kot la ada note dalam tu ke hapa..adeh…Serious tak tau ni..Tapi masa dlu,ada jugak blogger yang mintak alamat untuk poskan Hadiah.Aku jadi Top komentar kat blog dia.
Ada 3 Barang yang aku dapat dalam tu..Alhamdulillah..
By the way,thanks kerana sudi bagi hadiah ni..Peel Off mask tu aku dah pakai.memang best..Yang dalam kotak kecik tu,aku letak kat opis…hehehe.Dan wallet tu,nanti aku nak gantikan bila wallet aku dah jahanam..Macam sayang pulak nak guna…ehehehe…comel ko!!

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *