Uncategorized

Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

Assalamualaikum
Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas.
Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni.
Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top Komentar dari Azhafizah.com.Memang tak sempat nak snap gambar,my husband terus bukak dan bagi awfiyah..Wah..Teruja betul awfiyah bila nampak benda baru depan mata dia.
Kemain seronok kan berguling-guling dengan selimut baru dapat tu.Lagi pulak dekat tepi selimut tu,ada tagging.Hah!! itu yang paling digemarinya.Sampai naik lunyai dia kerjakan.
Tengok sajalah apa yang dipegangnya..Sampai dah putus dari selimut tu.Lepas tu habis lunyai dia belek,risau jugak kalau lunyai dalam mulut tu,Yang warna kelabu putih tulah selimutnya…lembut je..
Kemain khusyuk dia dok main kertas tu.Nasib baik la kertas tu jenis yang bukan mudah untuk dilunyai kan.
Bila aku amik selimut tu bukan main marah lagi dia.Dah pandai nak marah ummi dia kalau ummi dia amik apa yang dia pegang.Isk…garang betul anak aku sorang ni.
By the way,thanks kat fiza atas hadiah ni.Dah selamat terima,cuma belum sempat nak update je..Pada korang yang nak jugak hadiah seperti ni,rajin-rajinlah drop komen kat blog fiza.
Moh terjah >>> www.azhafizah.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *