foodporn,  homecook,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

Teringinkan Cekodok Pisang

Assalamualaikum
Cerita ni dari pagi tadi.Start dari hidupkan enjin kereta nak ke tempat kerja lagi,otak ni dah ligat nak cari sarapan apa.Tetiba teringat kat cekodok pisang yang pernah aku beli dekat aatu kedai ni dulu..
Tapi malangnya yang dicari takde dah kat kedai tu.Siap tanya kat akak kedai tu.Dia kata dah lama tak buat.Pasrah jelah kan nampaknya.Mybe takde rezeki baby nak makan.
Sampai ke petang pun still ingat lagi kat Cekodok pisang.Tetiba teringat mak ada bagi pisang emas masa balik minggu lepas.

taraaaa….ada sikit lagi tu..Memang cukup sangatkn nak buat
Maka dengan gigih dan tak sampailah berjam jam kat dapur tu,akhirnya siap apa yang diinginkan..
Dah pun selamat masuk dalam perut..Kena pulak dengan teh O panas kan..Memanglah ummmphhh..
itu saja untuk minum petang hari ni.mood ibu mengandung ni memang tak boleh nak di jangka kerajinannya..hehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE