Showing 26 Result(s)
kisahsidairy.com nuffnang

Nuffnang : ExpediaBPG MATTA Media

Assalamualaikum Alhamdulillah..Akhirnya melekat jugak satu CPUV melekat dekat blog ni.Lama tu Tunggu..Iskk..Nuffnang ni,Aku dah report banyak kali,baru nak respon..heheh #ExpediaBPG [MATTA] Media Maklumat lanjut Tentang #ExpediaBPG [MATTA] Media ni,korang boleh ke webiste ini                                                          Expedia.com.my Harap Nuffnang bermurah hati nak bagi lagi CPUV kat …

kisahsidairy.com lifestyle blogger

Isnin yang Lemau

Assalamualaikum Hari isnin yang aku rasa lemau sangat..Pepagi sedang mengarang entry ni pun aku rasa dah lemau jugak.Ngantuk semacam je..Semalam lepas pada ABPBH 2014,terus tidur je memandangkan hari dah lewat malam.Memang enjoy je tengok ABPBH,walaupun aku rasa pengacara kurang menyengat..hehehe…Pendapat masing-masing..Nak komen keseluruhan cerita pasal ABPBH ni aku malas skit..Just tengok je..hehe sumber:google Bila dah seharian semalam,dok tidur,makan,tengok tv,melayan si awfiyah kat rumah nenek dia,wah..kemain suka lagi minah tu..Haish!! sebenarnya …

kisahsidairy.com training

Training ISO Pagi Ni

Assalamualaikum Hemm…Teringat pulak pagi ni ada training ISO..Isk…dah ler malesss sangat nak attend Training ni.Tapi nak buat macam mana kan…Terpaksa  lah jugak..janji dapat Sijil.. Walaupun Training ni habis petang,tapi aku mintak kelonggaran untuk balik awal..Yelah..hari ni kan separuh hari..So tak boleh nak attend sampai petang la..Kesian si Awfiyah tu pulak.Lagipun hari ni My husband and MIL yang jaga..Risau pulak dia merengek nanti..Satu hal pulak aku kena balik. Lagipun Awfiyah dengan …

kisahsidairy.com lifestyle blogger motherhood parenting blogger

Bila Nur Awfiyah semakin Aktif

Assalamualaikum Tengoklah…lepas baik dari sihat tuari,dah semakin aktif ..Isk…Asyik nak berdiri walaupun tak pandai lagi nak berjalan..Spot utama adalah di sofa.Memang dia paling suka kat situ..Bila dah dapat berdiri ,nak duduk tak pandai.Mulalah cari sesiapa yang terdekat dengan dia,mintak turunkan..Bila takde,huh!!!dengar je dia menjerit.. Lagi satu peel dia sekarang ni,bila nak tidur,macam-macam aksi dia tunjuk untuk boleh ke tidur tu.Tengoklah aksi dia dalam buai tu..Ada video,tapi aku tak boleh nak …

kisahsidairy.com rider digest

Prize On Hold Di Reader Digest

Assalamualaikum Aku pun tak tau dari mana si Reader Digest ni dok dapat alamat company aku nih..Iskk..bahaya sungguh kan.Tengok ni Kalau aku ni menang betul takpe..Ni nak bagi hadiah bagai,tapi kena on hold dulu..Sebenarnya aku memang tak percaya pun dengan reader digest ni..menipu je kan..AKu dah banyak jugak google benda ni..Rata-rata diorang kata menipu..SCAM!! SCAM!! Ada lagi yang ditawarkan,kalau la aku ni jenis yang percaya benda-benda karut ni,confirm kena tipu.. …

kisahsidairy.com lifestyle blogger

ABC Kampung Melayu Yang Superb

Assalamualaikum Hai korang…Semalam without any entries dalam blog ni..Uhuk…Kesekian kalinya bertapa di Hospital Sultanah Aminah Untuk Rawatan susulan Pregnancy aku ni. Alhamdulillah,Doktor sahkan baby dalam perut ok2 je..Sihat dengan degupan jantung yang normal dan terletak elok dalam perut Ummi dia.Hari Ahad tuari pun bertamu kat sini jugak,tapi untuk check Jantung baby samada ok or tak.lepas tu aku lupa apa lagi dia check.Oh ye..semalam aku sempat jugak masuk ceramah Penyusuan susu …