breakfast,  drink,  kisahsidairy.com

Jamu Tekak Dengan Air Asam Jawa

Assalamualaikum
Selamat pagi selasa…Heh!!…bila dah gatal tekak ni,asyik nak termuntah je lah kerjanya…Tuari aku ada cerita pasal aku batuk kat entry petua menghilangkan batuk. Rasa dah bape hari aku batuk je..Heh!! batuk² pun aku bedal jugak ais..Itu memang tak boleh nak elak.
Semalam dah pesan kat my husband,bila keluar belikan air asam jawa.Lagi satu aku memang suka asam jawa ni,sejuk je rasa bila sampai ke tekak.Memang mabless…
Aku suka brand ni,sebab dia masam dan sedap…Ada jugak aku pernah beli brand lain,memang tak kena dengan tekak.
Bila batuk minum je air asam jawa ni..Suara pun dah nak hilang ni..aku memang tak suka minum ubat batuk..Nak² yang colour hitam tu.Memang buat aku mengantuk.Walaupun minum malam,bila bekerja still rasa lagi mengantuk..Sebab tu aku tak suka sangat minum ubat batuk tu..Lagipun takut effect apa² kat baby kan..
oklah..nak settlekan kerja yang di pending petang semalam..Kan ke semalam aku half day…Eh…tak tau ea…Korang boleh baca kat entry Cuti Setengah Hari
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE