kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  parenting blogger

Cuti Setengah Hari

Assalamualaikum
Pagi isnin yang segar..(heheh..segarlah sangat kan) Agak lewat kot up entry dalam keadaan yang kelam kabut ni.terpaksa settlekan dokumen-dokumen penting sebelum halfday hari ni.
Yeay…aku memang suka halfday petang dair halfday pagi..Kalau pepagi nak halfday,better aku cuti terus satu hari.hahaha…Macamlah annual leave tu banyak lagi kan.
Kenapa half day hari ni? Masa Entry minggu lepas Dalam entry Jadual Imunisasi Untuk bayi Berumur 1 tahun, aku ada bagitahu hari ni,Nur awfiyah ada appointment kat klinik.So,hari ni dia kena injection imunisasi untuk umur 1 tahun..Tak dapat nak bayangkan macam mana dia menjerit nanti..adeh…Bertabahlah wahai anak.
Harap dia kuat lah nanti..Dan harapnya takdelah demam lepas kena cucuk nanti..Kerisauan jugak..Biar ummi dia demam,jangan Nur awfiyah..
So,tak boleh nak update panjang-panjang…Kena siapkan kerja dulu sebelum bercuti..heheh..macamlah bercuti lama kan..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE