kisahsidairy.com,  review product

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Assalamualaikum

Setelah Terpilih antara 50 orang blogger yang akan buat Testimoni menggunakan Whitening Intensive Booster Skincare ni.Boleh refer Entry sini.Aku ada up entry pasal terima parcel dari poslajuMaka dengan Ini,terhasillah testimoni penggunaan produk dari Mybeauty Herbs ni selama sebulan.

Alhamdulillah..kesannya amat ketara setelah kulit tidak lagi nampak Kusam dan yang penting tidak berminyak seperti dulu.Whitening Intensive Booster Skincare ini mampu memberikan pembaharuan sel kulit baru dalam 1 minggu.Selain itu jugak produk ini membekalkan Mineral,nutrisi dan asid amino yang diperlukan oleh kulit.
Memang aku suka produk ni sebab ia mampu menyerikan wajah yang kusam..Sejak preggy ni muka nampak kusam je kan..so bila pakai ni,adalah nampak keceriaan sikit..heeee…
Apa yang terdapat pada set Whitening Intensive Booster Skincare ni:
  • Sabun
  • Day Cream
  • Night Cream.
Dalam satu kotak..
Whitening Intensive Booster Skincare dapat melindungi kulit kita dari sinaran UV.Jadi tak risaulah kalau kita berjalan di tengah kepanasan mentari kanSelain itu jugak,ia juga boleh mencerah,menggebu ,melembut dan menegangkan wajah..Bila orang tengok awet muda je kan.Bila korang menggunakan produk ni,kulit akan nampak lebih cerah dan licin kerana produk ini mampu memperbaharui sel-sel kulit mati.

Yang penting,bila menggunkan produk ni,tak payah nak tepek bedak banyak-banyak.Pakai day cream yang sememangnya senang sangat nak apply kat muka.Tampal bedak sikit dah cun..hehehe.Jangan risau tentang pengelupasan kerana produk ini mencerahkan kulit tanpa pengelupasan tau.Jadi takde rasa sakit pada kulit muka pun.
Packaging dia pulak korang boleh tengok kat bawah ni
** Perubahan ketara yang aku suka bila tengok muka aku ni,heeee….dah tak berminyak la macam dlu..Tak payah nak tampal bedak dua tiga kali..Sekali je..Sampai petang..
My Testimoni
My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare
Tetiba muka nampak chubby..al-maklum la..perut makin membesar,pipi pun dah makin membesar jugak..

Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila ke http://www.mialiana.com/2015/02/giveaway-whitening-intensive-booster.html

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *