kisahsidairy.com,  nuffnang

Nuffnang : TGIF Meal For Two

Assalamualaikum
Petang baru bersiaran.Bukan busy atau ape pun.Entahlah..mood ke laut..Oooppsss..Bukan masa nak merayu simpati..Bukan masa nak cerita hal personal dalam blog ni..Ceriakan diri sikit petang-petang ni walaupun sedikit sendu menyelimut..perghh…puitis betul ayat kan.
Oklah..Petang ni,bila dah takde benda aku nak cerita..Actually ada,cuma takde hati nak menulis..hehehe…
Nak cerita pasal BE/CPUV baru yang terbit di dalam blog #Kisahsidairydotcom ni.
Sekali masuk sampai 3..Tapi tak taulah berapa sen yang melekat..hahah..tetap nak update jugak kan.Terima kasih ler kat Nuffnang..Harap banyak la sikit dapat..hahah..boleh kumpul duit nak raya ni..

BE/CPUV datangnya dari Fridays.com yang mempromosikan Meal For two dengan harga yang menarik. 

So,kalau korang ada masa and nak jimatkan duit korang,dah boleh pergi  ke website friday TGI ni

http://www.fridays.com.my/

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE